Whiteboard animatie of bedrijfsfilm

Wij maken graag uw film. Over de organisatie in het algemeen, of over een belangrijke verandering. Misschien wilt u het jaarverslag wel in beeld weergeven. Of de visie tot 2025. Dat kan in een filmpje, een animatie, of een whiteboardanimatie. Wat is een whiteboardanimatie precies? Stelt u het zich als volgt voor. U ziet een wit scherm. Dan verschijnt er een hand met een stift in beeld. Deze hand begint te tekenen. Terwijl er allerlei tekeningen en geschreven teksten ontstaan, vertelt een stem het verhaal dat erbij hoort. Het is een aantrekkelijke manier om een verhaal te vertellen. 

Uw animatie uit een professionele studio

In Ede hebben wij onze professionele studio. Met green screen, voice-overapparatuur en verschillende camera's. Wilt u een instructiefilm maken voor uw huurders? Of de jaarrekening toelichten aan uw klanten? Het kan allemaal. De combinatie van beeld en geluid is ijzersterk! Wilt u beeld en geschreven tekst combineren? Dan is een whiteboardanimatie of gewone animatie een goed idee. Alle films en animaties monteren we af in onze studio. Voice over eronder, en klaar is uw film of animatie. 

Van idee naar film

Wij verzorgen uw film of animatie van a tot z. We bepalen met u wat de boodschap van uw bedrijfsfilm is. We maken een script, zorgen voor teksten en beeldmateriaal. U spreekt zelf een voice over in, of kiest uit onze stemmenbank. We monteren, ondertitelen als u dat wilt, en publiceren de film of animatie online. En dat alles binnen één week. 

Ondersteuning voor training of advies

Een film of animatie is ook erg geschikt om uw communicatietraining of -advies meer kracht bij te zetten. Een e-learning wordt er persoonlijk door, en e-coaching heeft veel meer impact. U ziet: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn gek op uitdagingen. Dus heeft u een afwijkend idee voor een film, animatie of whiteboardanimatie? Dan gaan we die uitdaging graag samen met u aan. 

 

Bekijk hier een aantal producties.