Communicatietraining en communicatieadvies

Communiceren doen we allemaal. Of u nou een brief schrijft, een presentatie houdt, of actief bent op social media. Zelfs als we niet communiceren, communiceren we. Loo van Eck inspireert mensen en organisaties om hun communicatie te verhelderen, zodat ze uitstralen wie ze zijn! We bieden open trainingen aan in onze trainingsruimtes in Ede, maar komen met hetzelfde gemak naar u toe. 

Leren communiceren

U beschikt van nature over communicatieve vaardigheden. Spreken en schrijven leert u al in de eerste jaren van uw leven. Maar soms zakt uw kennis weg, of vraagt uw beroep van u dat u uzelf ontwikkelt op communicatiegebied. Taal ontwikkelt zich in razend tempo. Een tempo dat niet voor iedereen bij te houden is. Wij nemen u graag mee in deze ontwikkelingen, en zorgen ervoor dat uw communicatie uitstraalt wie u bent. Dit doen we op een ontspannen manier, met leuke voorbeelden en goede anekdotes. Zo kunt u snel leren communiceren. 

Verbeter uw communicatieve vaardigheden 

Wij maken in onze trainingen onderscheid tussen schrijven, spreken en persoonlijke effectiviteit. U kiest uit een groot aanbod: van social media training tot verkoopgesprekken. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. Op deze website vindt u vanzelfsprekend ook alle andere communicatietrainingen die wij aanbieden. Elke training is aan te vullen met e-learning of e-coaching. U krijgt altijd maatwerk.  

 

Schrijven

- Training Brieven en e-mails schrijven

- Training Webteksten schrijven

- Training Rapporteren

- Training Social media

- Training Commercieel schrijven

- en nog veel meer... 

 

Spreken

- Training Professioneel presenteren

- Training Baliegesprekken

- Training Telefoneren

- Training Effectief vergaderen

- Training Effectief communiceren met MBTI

- en nog veel meer...

 

Persoonlijke effectiviteit

- Training MBTI

- Training Timemanagement

- Training Van ego naar ik

Communicatieadvies en meer

U schakelt ons naast training ook in voor communicatieadvies, whiteboardanimaties en filmpjes. Wij adviseren over imago en identiteit. In onze professionele studio maken we animaties en filmjes voor u op maat.  En wat dacht u van het schrijven en herschrijven van teksten? Onze tekstschrijvers schrijven en meten uw teksten. Of het nu gaat om voorwaarden, brieven of folders. Ook coachen zij uw medewerkers voor, tijdens en na het schrijven. Zo bespaart u tijd, en is het eindproduct meteen bruikbaar voor u.   

Vragen over onze trainingen en advies?

Effectief communiceren? Verbeter uw communicatievaardigheden bij Loo van Eck! Heeft u vragen? Of wilt u meer advies? Bel of mail gerust! U bereikt ons via (0318) 69 69 00 of loo@loovaneck.nl. Wij helpen u graag verder.