Studio LVE

Studio LVE schrijft teksten, maakt films, infographics en animaties.


Beleidsteksten

Raadsvoorstellen, beleidsnota's, management-informatie, plannen van aanpak, rapporten. Wij zorgen dat ieder stuk in 30 seconden te lezen is.


Commerciële teksten

Advertenties, mailings, brochures, aanbestedingen, offertes. Wij schrijven teksten waarmee u klanten binnenhaalt.

 

Getekende animatie

Een getekende animatie is perfect geschikt om een boodschap te verpakken in een verhaal. Hoe ontstaat een animatie? Bekijk het fimpje.

de Infographic in 6 stappen

Infographic

Wilt u eens een boodschap echt als cadeautje verpakken? Kies dan voor een infographic! Een wat!? We leggen het u uit in deze infographic.

 
journalistieke teksten

Journalistieke teksten

Nieuwsbrieven, bedrijfsbladen, persberichten, voorlichtingsteksten, columns, interviews. Wij zorgen dat uw boodschap overkomt bij uw lezers.


Juridische teksten

Polisvoorwaarden, juridische brieven, reglementen, besluiten, notariële akten. Wij herschrijven ze zo dat ze juridisch waterdicht én begrijpelijk zijn! 

 
Offertes

Offertesystemen

Wij schrijven honderden tekstfragmenten over uw organisatie, producten en klanten. Uw accountmanagers selecteren welke fragmenten ze in hun offerte willen. Ons offertesysteem voegt de fragmenten samen: een scorende offerte is het resultaat!

strip Loo van Eck

Strip

We kunnen uw verhaal ook in stripvorm verpakken. Een leuke manier om een complexe en saaie boodschap aantrekkelijk te maken. 

 

 

 

 

Videoproductie

Er komt heel wat bij kijken om een film te maken. Van script tot afronding. Hoe komt een film tot stand? Een kijkje achter de schermen.

webteksten schrijven

Webteksten

Webteksten, SEO-teksten, digitale nieuwsbrieven, intranetteksten. U kunt de teksten op uw website gerust aan ons overlaten.

 

Whiteboardanimaties

Voor steeds meer klanten maken we tegenwoordig whiteboardanimaties. Het medium is niet alleen zeer aantrekkelijk, het is ook erg functioneel!

zakelijke teksten schrijven

Zakelijke teksten

Standaardbrieven, e-mails, instructies, handleidingen, huisstijlwijzers. Iedere tekst in uw organisatie maken wij helder voor u.